top of page
DSC_5903%20-%202017-08-16%20at%2011-20-2

OVER MEZELF

‘Wie ben ik?’ Een vraag die me langs vele wegen geleid heeft. Van kinds af, zocht ik naar andere paden, naar iets meer, iets anders.  Een groter ‘Ik’, andere werelden.

Levenservaringen, bijzondere ontmoetingen, opleidingen en de natuur wezen me de weg. De weg naar binnen, via de stilte, stilaan thuiskomen bij Mezelf. Aanvankelijk pijnlijk en confronterend, durven voelen en herkennen wat ik niet ben, om dan tot steeds groeiende openheid, vrijheid, bewustzijn en liefde te komen. 

Ik werkte als orthopedagoge voor mensen met diverse achtergronden en levensomstandigheden en reisde naar bijzondere plekken in de wereld. Twee jaar heb ik in de Findhorn Foundation in het noorden van Schotland gewoond en gewerkt. De communicatie en samenwerking met anderen, de aarde en de natuurlijke wereld openden zich daar nog meer. 

 

Ik heb diverse energetische groeigroepen geleid. Sinds 2013 begeleid ik opstellingen. 

Belangrijkste opleidingen: 

Orthopedagogie, Aura- en chakra reading en healing bij Johan Spruyt, Familieopstellingen bij Atelier Levenskunst, Channeling bij Kristalan en bij Telos Channel, Living in Community bij Findhorn Foundation, The Stargate Experience en Ascension Path bij Sandra Walters. 

Belangrijkste Inspirators op dit moment: 

Stilte, natuur, water, bomen, het woud en mijn kat

Hawaii ____ 106.jpg

Levensvreugde

is

de glans

van het Zelf

in het nu 

-Anna Verstreken-

MISSIE

Het is mijn missie om mensen uit te nodigen hun harten en bewustzijn te openen voor andere werelden, voor meer, voor een ruimer ‘Ik’.  Ik creëer daarvoor graag gelegenheden waarbij we samen diepe ervaringen van multi dimensionele energieën en contacten hebben,. Zo kunnen we ons stilaan herinneren wie we werkelijk zijn. 

 

Wat mij drijft is een sterk verlangen naar een bewustere en meer liefdevolle samenwerking met al dat is. Ik geloof dat het tijd is om meer subtiele bewustzijnsvormen te herkennen als een deel van onszelf, Vanuit dit bewustzijn wordt de communicatie met wezens en energieën van andere dimensies mogelijk. 

 

We kunnen zo, in alle liefde voor onze planeet, in ware co-creatie gaan en nieuwe paradigma’s op deze aarde brengen en ondersteunen. Paradigma’s die het welzijn en de bloei van elke vorm van leven respecteren en dienen.

bottom of page