top of page
DSC_5602 - 2017-08-14 at 02-01-54 - Version 2.jpg

GETUIGENISSEN

Een sessie met Anna is enorm waardevol en ondersteunend in je innerlijke groei en om zaken die gebeuren of gebeurd zijn te kunnen plaatsen. Anna begeleidt je op een zachte en soepele manier waardoor je onbewust grenzen verlegt en je verdiept in jezelf. 

 

Kristel Verboven

Dear Anna

I just want to thank you again for an amazing constellation and for your love, presence and commitment throughout the process. I  feel something deep and life changing occurred. I will definitely be recommending you to others.

With love and deep gratitude,

Saille Mawson               

I truly feel that you are using the gift that you were given in this life in the best possible way in service.... 

Shirin Daftari

Nog nooit heb ik zo'n raak consult bij iemand ervaren als bij Anna. Elk woord werd bevestigd door mijn lichaam en door velen andere lagen. Er vond directe purificatie plaats en ik kreeg antwoorden op vraagstukken waar ik mee worstelde. Heel bijzonder om te ervaren. 
Ik ben haar ongelofelijk dankbaar!

Marieke van der Leije

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische opstelling. Je doet echt heel knap werk.

Inge Vermeire

Ongelofelijk wat er in 2u allemaal kan gebeuren. Voor mij het kantelpunt… Alsof een eeuwenoude vloek eindelijk ruimte krijgt om nu te doorbreken. De vreugde en lichtheid die ik voelde vlak na de sessie krijg ik ongetwijfeld terug eens alle noodzakelijke stappen zijn gezet. Zonder deze opstelling had ik de ontbrekende puzzelstukjes niet gehad en was ik niet bevestigd in mijn gevoel zodat ik er snel terug zou aan twijfelen. Wat een immense eyeopener. Keihard… maar zo dankbaar dat ik deze tientonner eindelijk mag afgooien.

 

Niet alleen de info, maar ook de manier waarop je werkt, het feilloze invoelen, de prachtige zachte energie… Wow.

 

 

Dankbaar…

 

 

Maaike Deketele

 

Anna geeft haar kwaliteit tot kanaal zijn ten volle en wat ze meldt is indrukwekkend herkenbaar en afgestemd op wat ik zelf zien kan. Ze vertelt over mijn voorouders, en mijn vorige levens en mijn huidige reacties in de familie wat ik niet weet en wel voel dat het klopt en ik voel de heling door me heen gaan. Een enorm rijk uur wat ik in dankbaarheid ontvang. Ik ben op weg, laat achter en zal opnieuw ontmoeten wat klopt en past. Ik zit middenin in wat ze vertelt en dat voelt als een enorme steun in mijn rug. Dank Anna, wat een gift.

 

Jonneke Roosingh

 

Dag Anna,

 

Ik wil je graag nog eens bedanken. De reading was een groot cadeau. Ik voel me wijzer en zachter. Het werkt nog steeds door. Fantastisch dat het mogelijk is om op dit niveau te werken.

Griet Vanzeghbroeck

 

Het is telkens een heel fijne en helende ervaring. 

Wonderbaarlijk hoe moeilijke kwesties, onverteerde emoties, gespannen relaties, fysieke klachten,.. waar we rond werken, zachtjes wegsmelten als sneeuw voor de zon. Als het niet helder voor me is waar het probleem juist ligt, voelt Anna heel fijn aan hoe te beginnen. In de (familie)relaties die aan bod zijn gekomen, ervaar ik nu een vredig gevoel, meer rust en bij sommige ook meer Liefde en harmonie. Het is ooit anders geweest😉
Als er iets is dat me belast, bezwaart en ik geraak er na een tijdje zelf niet doorheen, voel ik dat het weer tijd is om naar Anna te gaan 😄
Fenomenaal wat er in 1 sessie kan geheeld worden!
Een waar (Zelf)Liefde Geschenk!

 

Dank je Anna voor het prachtige werk dat je doet!

 

Linda De Molder 

 

bottom of page