ENERGETISCHE MEDITATIES

In groep bouwen we via geleide meditatie een krachtig energieveld op. Dit veld resoneert met hogere dimensies en jouw lichaam en energie gaan met deze lichtfrequenties vibreren. Dit maakt het extra makkelijk om je open te stellen voor het Superbewustzijn, Je Hoger Zelf en je gidsen (Engelen, Meesters, Sterrenfamilies,…). Je kan ze waarnemen, voelen en hun hulp ontvangen. 

 

We werken met de Stargate. De Stargate is een krachtig instrument, een complexe geometrische figuur, die werkt als poort en anker voor multidimensionele energieën.  

 

Toen ik in 2014 in contact kwam met de Stargate, werd ik diep geraakt door de krachten en de Liefde die zo makkelijk door deze poort stroomden. Ik kon mijn hart openen voor diepere vormen van verbinding en van Zijn. Die intens mooie ervaringen maakten dat ik beperkingen moeiteloos los liet en hogere vormen van mijn Zelf kon voelen en verwelkomen. 

 

Prageet Harris maakte een Stargate op basis van doorgegeven informatie vanuit de Hogere Wereld. Hij reist, samen met zijn partner Julieanne Conard, over de hele wereld om mensen the Stargate Experience te laten ervaren en hun levens voorgoed te veranderen. The Stargate is immers op dit moment in de wereld gebracht om de mensheid te ondersteunen in  de volgende stap in hun evolutie. Thema’s van de doorgaves zijn o.a. DNA activaties, ‘Growing younger’ en heling van het Innerlijke Kind. 

 

Website: www.thestargateexperience.com

 

Ik ben een erkend facilitator voor the Stargate Experience. 

Als je interesse hebt, neem dan contact met me op via 'contact'. 

 

 

 

‘The Stargate is one of the leading-edge devices that can assist in the rapid expansion of human consciousness.’  

-Alcazar

PRAKTISCH

Stargate meditaties gaan 1 keer per maand door op woensdagavond 19u30 tot 22u.  

Dit zijn open avonden. Graag een seintje als je er bij wil zijn. 

De investering is 25 euro. 

 

I truly feel that you are using the gift that you were given in this life in the best possible way in service.... 

                                         Shirin Daftari

© 2019 by Anna Verstreken.

Made with love by REvolutinary Design

Pictures by Hans Van Brandt

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

+32 497 23 76 21