top of page

WERK VOOR DE AARDE

Via geleide meditaties verdiepen we ons contact met de aarde en al haar bondgenoten. We reizen in verschillende subtiele lagen van de Aarde, ons ten dienste stellend van Gaia en haar evolutieproces.

 

Moeder Aarde, Gaia, is een bewust wezen en kent ons persoonlijk. We kunnen met haar communiceren en ons door haar Liefde laten raken. We leven immers voortdurend in haar indrukwekkend magnetisch veld.. We maken er een deel van uit. 

 

Gaia wil ons ook haar schoonheid en kracht ten volle laten ervaren. Het herinnert ons aan onze eigen puurheid én kracht. 

NATUURWEZENS

Heel wat natuurwezens of elementalen, zoals elfen, kabouters, nimfen, deva’s, boomwezens willen contact maken en samenwerken met ons, mensen. Communicatie met deze wezens kan veel ten goede brengen, voor jezelf, je tuin, je omgeving,… Gaat het in deze tijd immers niet om bewust samenwerken, co-creëren, afgestemd op de verschillende dimensies van het leven? Diep in ons celgeheugen dragen we die herinnering mee. Misschien was je zelf een elf of een ander wezen uit die andere wereld. We kunnen het contact herstellen en ons in respect en liefde openstellen voor deze wondere wereld, en zo veel ontvangen. Zoals het altijd de bedoeling is geweest. 

transformatiecoach - energetische meditaties

PRAKTISCH

Momenteel gaan er geen groepssessies door. 

Neem contact op als je geïnteresseerd bent

Heb je vragen of wil je een afspraak maken.

bottom of page