GAIA EARTH WORK

Via geleide meditaties en doorgaves verdiepen we ons contact met Gaia en al haar bondgenoten. We maken zo reizen in de verschillende lagen van de Aarde, ons ten dienste stellend van Gaia en haar evolutieproces. We maken gebruik van de Stargate (zie energetische meditaties) om makkelijker toegang te hebben. 

 

Moeder Aarde, Gaia of Lady Earth is een bewust wezen en kent ons persoonlijk. We kunnen met haar communiceren en ons door haar Liefde laten raken. We leven immers voortdurend in haar indrukwekkend auraveld. 

 

Gaia wil ons ook haar kracht en schoonheid ten volle laten ervaren. Het herinnert ons aan onze eigen kracht en puurheid. 

NATURE BEINGS

De meeste natuurwezens zoals elfen, kabouters, nimfen, deva’s, boomwezens en elementalen willen graag contact met mensen maken en samenwerken. Communicatie met deze wezens kan veel ten goede brengen, voor jezelf, je tuin, je omgeving,… Gaat het in deze tijd immers niet om bewust samenwerken, co-creëren, afgestemd op de verschillende dimensies van het leven? Diep in ons celgeheugen dragen we die herinnering mee. Misschien was je zelf een elf of een fee of een ander wezen uit die andere wereld. We kunnen het contact herstellen en ons in respect en liefde openstellen voor deze wondere wereld, en zo veel ontvangen. Zoals het altijd de bedoeling is geweest. 

PRACTICAL

Werk met en voor Gaia, de Aarde

 

Bijeenkomsten 1 keer per maand. 

Neem contact op als je geïnteresseerd bent. 

 

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken.

© 2020 by Anna Verstreken.

Made with love by REvolutionary Design

Pictures by Hans Van Brandt

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

+32 497 23 76 21