ENERGETIC MEDITATIONS

In groep bouwen we via doorgegeven geleide meditatie een krachtig energieveld op, resonerend met hogere dimensies. In dit veld gaan jouw lichaam en energie met deze lichtfrequenties vibreren. Dit maakt het makkelijker om via het Quantumveld van alles wat is, Je Hoger Zelf en je gidsen (Engelen, Meesters, Sterrenfamilies,…) waar te nemen, te voelen en hun hulp te ontvangen. 

 

We werken met de Stargate. De Stargate is een krachtig instrument, een complexe geometrische figuur, die werkt als poort en anker voor multidimensionele energieën.  

 

Toen ik enkele jaren geleden in contact kwam met de Stargate, werd ik diep geraakt door de krachten en de Liefde die zo makkelijk door deze poort stroomden. Ik kon mijn hart openen voor diepere vormen van verbinding en van Zijn. Die intens mooie ervaringen maakten dat ik beperkingen moeiteloos los liet en hogere vormen van mijn Zelf kon voelen en verwelkomen. 

 

Prageet Harris maakte een Stargate op basis van doorgegeven informatie vanuit de Hogere Wereld. Hij reist, samen met zijn partner Julieanne Conard, over de hele wereld om mensen the Stargate Experience te laten ervaren en hun levens voorgoed te veranderen. The Stargate is immers op dit moment in de wereld gebracht om de mensheid te ondersteunen in  de volgende stap in hun evolutie. Thema’s van de doorgaves zijn o.a. DNA activaties, ‘Growing younger’ en heling van het Innerlijke Kind. 

 

Website: www.thestargateexperience.com

 

Ik ben opgeleid als facilitator voor the Stargate Experience. 

 

 

 

‘The Stargate is one of the leading-edge devices that can assist in the rapid expansion of human consciousness.’  

-Alcazar

PRACTICAL

Stargate meditaties gaan 1 keer per maand door op woensdagavond 19u30 tot 22u.  

Dit zijn open avonden. Graag een seintje als je er bij wil zijn. 

De investering is 25 euro. 

 

I truly feel that you are using the gift that you were given in this life in the best possible way in service.... 

                                         Shirin Daftari

© 2020 by Anna Verstreken.

Made with love by REvolutionary Design

Pictures by Hans Van Brandt

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

+32 497 23 76 21