ABOUT ME

‘Wie ben ik?’. Een vraag die me langs vele wegen geleid heeft. Van kinds af, zocht ik naar andere paden, naar iets meer, iets anders.  Een grotere ‘Ik’, andere werelden.

 

Levenservaringen, bijzondere ontmoetingen, opleidingen, inwijdingen en de natuur wezen me de weg. De weg naar binnen, naar het hart. Aanvankelijk pijnlijk en confronterend, om dan tot steeds groeiende openheid, vrijheid, bewustzijn en liefde te komen. 

Ik werkte als orthopedagoge voor mensen met diverse achtergronden en levensomstandigheden en reisde naar bijzondere plekken in de wereld. Twee jaar heb ik in de Findhorn Foundation in het noorden van Schotland gewoond en gewerkt. De communicatie en samenwerking met Gaia, de Natuurwezens en andere mensen openden zich daar nog meer. 

 

Deze ervaringen deden me meer en meer thuis voelen in mezelf en op en met de aarde. 

 

Ik heb diverse groeigroepen geleid via energetische meditaties. Sinds 2013 begeleid ik opstellingen. 

Belangrijkste opleidingen: 

Orthopedagogie, Aura- en chakra reading en healing bij Johan Spruyt, Familieopstellingen bij Atelier Levenskunst, Channeling bij Kristalan en bij Telos Channel, Living in Community bij Findhorn Foundation, The Stargate Experience en Ascension Path bij Sandra Walters. 

MISSION

Het is mijn missie om mensen uit te nodigen hun harten en bewustzijn te openen voor andere werelden, voor meer, voor een ruimer ‘Ik’.  Ik creëer daarvoor graag gelegenheden waarbij we samen diepe ervaringen van multi dimensionele energieën en contacten hebben,. Zo kunnen we ons stilaan herinneren wie we werkelijk zijn. 

 

Wat mij drijft is een sterk verlangen naar een bewustere en meer liefdevolle samenwerking met al dat is. Ik geloof dat het tijd is om hogere en meer subtiele bewustzijnsvormen te herkennen als een deel van onszelf, van wie we zijn. Vandaaruit wordt de verbinding en communicatie met wezens en energieën van andere dimensies mogelijk. We kunnen zo, in alle liefde voor onze planeet, in veel bewustere co-creatie gaan en nieuwe paradigma’s op deze aarde brengen en ondersteunen. Paradigma’s die het welzijn en de bloei van elke vorm van leven respecteren en dienen.

 

© 2020 by Anna Verstreken.

Made with love by REvolutionary Design

Pictures by Hans Van Brandt

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

+32 497 23 76 21